HeartBeat – the Musical

HeartBeat – The Musical

Povestea proiectului

„HeartBeat – the Musical” este un musical românesc autentic, în care arta dramatică se alătură educației printr-o poveste universal valabilă despre iubire și are în centrul său un scenariu tragicomic scris de regizorul și compozitorul Eduard Petru Jighirgiu. Povestea vi- itorului spectacol se concentrează în jurul a doi tineri îndrăgostiți, provenind din medii diferite si fiind de etnii diferite. Din această poveste de iubire a celor doi protagoniști se vor naște situații realmente comice dar și extrem de emoționante. Situații care îl vor face pe spectator să privească adânc în propria ființă și poate, de ce nu, să-i schimbe percepția asupra vieții și a propriilor valori.

“HeartBeat – the Musical” este un musical cântat 100% , fără părți de text vorbite. Muzica este atent compusă cu alternanțe între țigănesc și modern și se adresează tuturor consumatorilor de teatru musical cu vârste cuprinse între 14 și 100 de ani.

Tema spectacolului este complexă, punându-se accent pe iubire în toate formele ei și re- curge la situații de viață recognoscibile, dramatice dar pline de umor, atingând punctele nevralgice ale societății românești, relația tineri – tineri, tineri – familie, tineri – educație școlară, tineri – societate. Conflictele inerente care se nasc din povestea celor doi tineri, sunt pline de invățăminte atât pentru cei tineri, cât și pentru cei adulți care pot fi plini de prejudecăți, de clișee adânc înrădăcinate în propria conștiință.

decembrie 17 @ 19:00
19:00 — 20:45 (1h 45′)

Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Eduard Petru Jighirgiu

Ți-a plăcut? Spune și prietenilor!