Despre noi

Acting Dream Musical Theater este primul teatru musical independent din România. Cu o istorie de aproape 10 ani, teatrul nostru a reușit să atragă încă de la înființare atenția publicului asupra producțiilor sale originale, venite într-un context în care piața de spectacole din România avea nevoie și de genul acesta. Echipa noastră este formată din oameni care au înțeles încă de la început, cât de important este rolul calității actului cultural într-o societate dornică de evoluție și atentă la generațiile viitoare.

Atunci când lucrez la un spectacol, fie că sunt actor, regizor, sau compozitor, aleg intotdeauna simplitatea. Doar din simplitate se pot naște lucruri extraordinare. Mă simt foarte în largul meu când las bucuria de a mă juca să mă domine, pentru că în felul acesta  pot descoperi lucruri noi în permanență”.

Eduard Petru Jighirgiu
Founder & Actor

2015

Acting Dream Academy, școala de teatru musical a apărut din dorința de a construi ceva nou, ceva care să ne reprezinte întru totul. O școală care și-a propus să pregătească adolescenți și copii la nivel de facultate de teatru, pentru ca mai apoi să producă spectacole de gen.

2016

În 2016 apare prima producție a școlii Acting Dream Academy. Musicalul „Departe de casă”, un spectacol jucat exclusiv de copii, vorbește despre adevăratele valori ale vieții în care frumusețea umană este ridicată la rang de virtute. Singurul spectacol de acest gen din țară jucat pe scena unui teatru profesionist.

2018

Apare Acting Dream Musical Theater, primul teatru musical independent din România și prima producție a teatrului, musicalul „Cartea Junglei”. Un spectacol născut din nevoia de schimbare, dintr-o dorință nebună a doi oameni care caută tot timpul noutatea, un spectacol creat din dorința de a împărtăși emoție și iubire.

Echipa teatrului

Când dăruiești iubire și faci totul din iubire, lucrurile nu au cum să nu se schimbe, iar oamenii dedicați nu au cum să nu apară.

FONDATORI / Eduard Petru Jighirgiu, Adriana Drăguț Jighirgiu.

MANAGEMENT

MANAGER GENERAL / Eduard Petru Jighirgiu
DIRECTOR ARTISTIC / Adriana Drăguț Jighirgiu

ECHIPA ARTISTICĂ

COREGRAFIE / Edi Stancu
SCENOGRAFIE / Teodora Popa
COSTUME / Adina Gherghiceanu
VOCAL COACH / Claudia Măru Hanghiuc

PR & COMUNICARE

PR & COMUNICARE / Adriana Drăguț Jighirgiu

JURIDIC & LEGAL

CONSULTANT JURIDIC / Ofelia Teodorescu

GRAPHIC DESIGN

GRAPHIC DESIGN / Aurel Asanache